Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORENJE RODITELJIMA!

Uznemirujuća snimka potresla javnost: Dok se sinčić utapao i grcao u vodi, majka bezbrižno tipkala na mobitelu

Utapanje
Foto: YT screenshot
05.01.2017.
u 20:39

Da tragedija bude veća, mališan se utopio u plitkom dijelu bazena, a njegova je majka bila udaljena samo nekoliko koraka, kao i ostali kupači

Samo nekoliko trenutaka nepažnje bilo je dovoljno da jedan četverogodišnjak u Kini izgubi život.

Da tragedija bude veća, mališan se utopio u plitkom dijelu bazena, a njegova je majka bila udaljena samo nekoliko koraka, kao i ostali kupači.

Zašto nitko nije reagirao na grcanje djeteta u vodi, ostaje nepoznanica, no snimka jasno prikazuje kako je djetetova majka bila zauzeta tipkanjem/slanjem sms poruka.

Iako okrenuta leđima tijekom utapljanja njenog sinčića, majka se pri kraju snimke veselo udaljuje od mjesta nesreća, nijednom se ne okrenuvši kako bi provjerila gdje se nalazi dijete.

Ova snimka objavljena je kao upozorenje svim roditeljima - opasnost od utapanja prije čak i ako se djeca nalaze u plićaku, okruženi drugim ljudima.

>> Roditelji za kaznu dječaka 15 sati ostavili da se u pidžami smrzava na balkonu: 6-godišnjak je u kritičnom stanju

Komentara 5

LP
ljerka.p2911
16:36 06.01.2017.

Puno mladih majki danas opsjednuto sobom, egizam do bola, djete im samo teret, stoga i pojava postporođajne depresije. Egocentričnim, razmaženim barbikama nije jasno da bi sada dijete trebalo biti u središtu, a ne njihova bahata, samiživa osobnost

Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
09:13 06.01.2017.

To je pošast. U redu pred blagajnom u trgovini se odmah vade telefoni ( ili koji je to već vrag) i udri po tipkovnicama. Nastavnici u školama daju djeci zadatke i isto odmah telefon u ruku..

ST
streetboy
08:03 06.01.2017.

Ovakvim spodobama zašit onu stvar ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije