Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve o Islamskoj državi

Upoznajte pozadinu terora

Carstvo straha
VL
26.11.2015.
u 10:05

Detalji o usponu najmoćnije terorističke organizacije modernog doba

U lipnju 2014. Islamska država pokrenula je zapanjujući blitzkrieg kojim je na Bliskom istoku zauzela teritorij veličinom sličan Velikoj Britaniji. Medije su ubrzo preplavili prizori njihovih okrutnosti i divljaštva, ali činilo se da nitko zapravo ne zna tko je ta grupa ni odakle se stvorila.

Sada nam novinar BBC-ja Andrew Hosken donosi priču iznutra o Islamskoj državi. Izvještavajući iz prve ruke, Hosken gradi sveobuhvatnu sliku Islamske države, njezine okrutne ideologije i istrebljivačkih metoda. U jednakoj mjeri privlačna i užasavajuća, knjiga nam otkriva kako je Islamska država nastala, istražuje kako je se može poraziti i postavlja zastrašujuće pitanje – ako uspijemo poraziti IS, možemo li zaustaviti pojavu druge grupe koja će ga zamijeniti?

Knjigu "Carstvo straha" potražite od 27.11. na svim kioscima i na www.mondo.hr.

Cijena je 69,90 kn.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije