Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
9 sati bila u bolnici

Unakazio djevojci lice nakon što mu je rekla da joj ne dira stražnjicu

Unakazio joj lice jer je rekla ne
Foto: Facebook
27.08.2014.
u 15:50

– Inače nisam za previše objavljivanja po Facebooku, no osjećam navalu bijesa – napisala je Mary koja je zbog nepoznatog nasilnika provela devet sati u bolnici

Britanka Mary Brandon (25) nije ni slutila što će je dočekati na karnevalu u Notting Hillu. Naime, tamo ju je maltretirao muškarac koji ju je dirao po stražnjici, a kada mu je rekla da prestane udario ju je šakom u glavu nakon čega je završila u bolnici.

– Inače nisam za previše objavljivanja po Facebooku, no osjećam navalu bijesa. Jučer sam bila na karnevalu u Notting Hillu kada me muškarac iz gomile uhvatio za stražnjicu. Kada sam mu rekla da to ne radi, opet mi je to učinio. Odgurnula sam ga, a on je zamahnuo i udario me u lice – napisala je Mary na Facebooku.

Rekla je kako bi karneval trebao biti mjesto zajedništva i dobrih vibracija. – Željela sam se dobro provesti, a umjesto toga sam provela devet sati u bolnici zbog te kukavice. Toliko sam ljutita jer je taj čovjek mislio da je O. K. udariti me jer sam mu rekla "ne". Žena bi trebala moći izaći iz kuće bez straha da će je seksualno napastovati. I trebala bi se moći obraniti , a da ne završi u bolnici – dodala je.

Mary je na Facebooku objavila svoju fotografiju prije i poslije udarca koja je podijeljena više od 4500 puta, piše Mirror.co.uk.

– Najžalosnija stvar o kojoj sam poslije razgovarala s prijateljima jest je li bolje sve ignorirati i ništa učiniti. – Iskreno, uvijek ću stati ispred nekoga tko misli da se s tim može izvući i opet bih primila udarac ovog ili bilo kojeg drugog jadnika koji misli da je u redu ovako tretirati žene – napisala je Mary.

>> Slomio joj 18 kostiju, rebro, nos, izbio zub te ozlijedio jetra

>> Nasilni suprug usred noći prebio ženu. Završio u pritvoru

Komentara 8

Avatar reference
reference
16:42 27.08.2014.

I sto ne napisu da je bio crnac

ST
Startrack
16:12 27.08.2014.

Prije crnac

PR
Presto
13:05 28.08.2014.

Koja glupača, pa gdje ćeš odguravati muškarca, trebala se maknuti li ga prijaviti policiji a ne se prepirati s njim i pogotovo ne odgurivati ga - to je napad a samoobrana je uslijedila. Žene izgleda u svom feminističkom liberalizmu misle da je ok rajcati muškarce pa ih onda odgurivati kad ti se ne svidi. Muški su još uvijek 3 puta jači od žene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije