Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Ukrala auto, zabila se u kuću i ubila ženu na spavanju

nesreća
Foto: Sarasota PD
20.04.2014.
u 17:25

Eleanor Ball (62) nije preživjela ulazak auta i spavaću sobu

Žena je jučer poginula u Sarasoti u američkoj saveznoj državi Floridi dok je spavala nakon što joj se auto zabio spavaću sobu, izvijestila je policija.

Policija je izvijestila kako je vozačica auta, 24-godišnja Jakeilah Weeks, provalila u obližnju kuću svojeg bivšeg dečka i ukrala mu auto. Policajci su je vidjeli kako u ranim jutarnjim satima vozi auto i u konačnici se zabija u dom 62-godišnje Eleanor Ball.

Policija je izvijestila kako Weeks između ostalog čekaju optužbe za ubojstvo vozilom, provalu i zlostavljanje.

>> Vozač izgubio kontrolu na zaleđenoj cesti pa se kamionom zabio u kuću

Komentara 5

KP
karlo.petrik
18:10 20.04.2014.

U hrvatskoj bi dobila jos odstetu a ne kaznu za ucinjeno djelo.

Avatar Mudonja
Mudonja
19:36 20.04.2014.

Uf

DU
Deleted user
19:58 20.04.2014.

Piše gore tragična nesreća., Neće to biti u americi definirano kao nesreća već ubojstvo iz nehaja i dobit će kaznu u najmanju ruku kao Polančec, Sanader i Čačić zajednu x 2!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije