Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
porošenko u akciji

Ukrajinski predsjednik osobno isprobao novu snajpersku pušku

petro porošenko
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
27.07.2014.
u 23:43

I dok proruski separatisti oružje dopremaju uglavnom iz susjedne Rusije, ukrajinskoj vojsci stigle su nove količine oružja, pretpostavlja se zapadne proizvodnje.

Sigurnosna situacija na istoku Ukrajine ne smiruje se pa se obje strane utvrđuju i naoružavaju za nastavak sukoba. I dok proruski separatisti oružje dopremaju uglavnom iz susjedne Rusije, ukrajinskoj vojsci stigle su nove količine oružja, pretpostavlja se zapadne proizvodnje.

Kako bi se i sam uvjerio s čime raspolažu njegove snage, ukrajinski predsjednik Petro Porošenko posjetio je bazu u okolici Kijeva, a najviše mu se svidio novi snajper.

>>SAD tvrdi: Evo dokaza da Rusija puca po Ukrajini

>>Gradonačelnika u Ukrajini ubili na ulici

Ključne riječi

Komentara 16

DA
damocles
00:41 28.07.2014.

bilo bi posteno da vecernji objavi i slike iz donecka sto cine ukrajinske granate ruskim civilima. aj nebi bilo zgoreg, ako ima malo postenja

PE
pessimus
07:17 28.07.2014.

ma nemojte se zajebavati. u ukrajinu stiglo oružje zapadne proizvodnje. tko bi rekao? ja naivan, sve do sada sam vjerovao, da ukrajinska vojska ratuje oružjem što vlastite što ruske proizvodnje. nije mi bilo ni nakraj pameti da ratuju oružjem sa zapada.

Avatar kapital3 org
kapital3 org
00:46 28.07.2014.

poslije rata bice optuzivanja za genocide...prvi ce biti snajperisti.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije