Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad u donjecku

Ukrajinski nacionalisti pretukli mladog Rusa i bacili ga u rijeku!

Donjeck,rijeka,mladić
Foto: Youtube Screenshot
1/2
23.04.2014.
u 09:12

Mladića je napao i maltretirao maskirani napadač. Tukao ga je i tražio da obeća kako će slijediti državne vođe

Šokantna snimka koju su navodno snimili ukrajinski nacionalisti iz Donjecka osvanula je jučer na internetu. Prikazuje maltretiranje ruskog mladića kao upozorenje svima koji nisu pristaše nove ukrajinske vlasti, javlja Daily Mail.

Mladića je napao i maltretirao maskirani napadač. Tukao ga je i tražio da obeća kako će slijediti državne vođe. Preplašeni Rus to je i obećao nekoliko puta, ali ipak nije pomoglo. Maltretiranje je na kraju završilo tako da su ga preko mosta bacili u rijeku.

Nije poznato što se dogodilo s mladićem i je li preživio napad. Policija je priopćila da nije dobila dojavu o napadu, a nitko od nadležnih nije otišao pretražiti rijeku čak i nakon objave snimke.

>>SAD je uložio 5 milijardi dolara u promjenu ukrajinskog režima!

Komentara 1

Avatar superhik74
superhik74
14:02 23.04.2014.

Joe Biden, John Brennan i Viktorija Nuland su to podrzali kao izraz demokracije nove vlasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije