Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
meksička policija

Uhitili vođu 'sindikata' narkodilera za kojeg je SAD ponudio 5 mil. $

Hector Beltran Leyva
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
02.10.2014.
u 08:20

Osim za krijemučarenje droge, drži ga se odgovornim za niz ubojstava, otmica i mučenja koje je počinio njegov kartel ABL

Meksičke vlasti pohvalile su se da su privele muškarca za kojeg vjeruju da je Hector Beltran Leyva, šef ''sindikata'' narkodilera za kojeg je SAD ponudio nagradu od 5 milijuna dolara.

Beltran Leyvi naslijedio je ''posao'' od brata Artura kojeg je 2009. ubila meksička vojska, piše BBC. Osim za krijemučarenje droge, drži ga se odgovornim za niz ubojstava, otmica i mučenja koje je počinio njegov kartel ABL. Policija trenuto analizira uhićenikom DNK da bi potvrdila njegov identitet.

Ako se pokaže da je uhićenik Beltran Leyvi, bit će to drugo veliko uhićenje ove godine nakon privođenja šefa kartela Sinaloa Joaquina "El Chapo" Guzman u veljači ali i velika pobjeda predsjednika Enriquea Pena Neta u borbi protiv krijumčara droge.

>>Ubijen najtraženiji vođa meksičkih narkokartela Joaquin Guzman?

>>Meksički narkoboss moćniji od Medvedeva

Komentara 1

Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
09:14 02.10.2014.

CIA-i je zasmetala konkurencija u rasturanju droge, stoga ga CIA mora unistiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije