Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakularna policijska akcija

Uhićen vođa balkanske mafije, čovjek s čak 10 identiteta

uhićenje krimos
Foto: Screenshot/You Tube
23.07.2016.
u 16:36

Za njim traga čak 25 zemalja, među kojima su Njemačka, Argentina, Grčka, Australija i Amerika

Čovjek za koje se sumnja da je jedan od vođa kriminalne skupine 'Amerika', 57-godišnji Zoran Jakšić uhićen je u Peruu. Bio je tražen zbog povezanosti sa švercom droge i više ubojstava, a namjeravao je s lažnim dokumentima iz Perua prijeći u Ekvador, javljaju tamošnji mediji, no uhvaćen je na granici u spektakulranoj policijskoj akciji.

Prema policijskim informacijama, Jakšić ima najmanje deset identiteta i za njim traga čak 25 zemalja, među kojima su Njemačka, Argentina, Grčka, Australija i Amerika, piše srpski Blic.

Dužnosnici u Peruu kažu da je Jakšić avionom prebačen u Limu.

"Pretpostavlja se da je taj čovek financijer međunarodne bande koja krijumčari drogu u Europu, a kriminalne veze ima i u Meksiku i SAD-u', rekao je Luis Pantoja, šef Direkcije za borbu protiv droge.

Jakšić slovi za jednog od vođa grupe 'Amerika', koja je u Beogradu devedesetih godina potisnula čuveni voždovački klan.

O grupi 'Amerika' policijski dosjei postoji još od 1997. godine, kada je na nikad rasvijetljeni način nestao njen osnivač Vojislav Raičević - Voja Amerikanac

Ključne riječi

Komentara 49

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:09 23.07.2016.

Čim sam vidio naslov, pomislio sam na Srbiju, i čitajući text, nisam pogriješio...samo još jedan kriminalac u nizu iz Srbije.

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
17:14 23.07.2016.

ko ce drugi nego srbo trbo..ahahahaha

Avatar bosanac1951
bosanac1951
17:08 23.07.2016.

Pravda je spora ali dostižna.....A sada do kraja života iza rešetaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije