Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuski dužnosnik:

'Uhićen muškarac koji je pomogao u sređivanju smještaja za napadača iz Pariza'

francuska policija
Foto: Reuters/PIXSELL
01.12.2015.
u 17:32

Dužnosnik koji je htio ostati anoniman rekao je da je danas priveden 25-godišnjak za kojeg se vjeruje da je bio posrednik

Francuski dužnosnik rekao je da je priveden muškarac koji je pomogao u osiguravanju skloništa za Abdelhamida Abaaouda, jednog od napadača iz Pariza, prenosi AP.

Dužnosnik koji je htio ostati anoniman rekao je da je danas priveden 25-godišnjak za kojeg se vjeruje da je bio posrednik s Jawadom Bendaoudom, jedinom osobom koja u preliminarno optužena u vezi sa terorističkim napadima u Francuskoj 13. studenog.

Bendaoud je tijekom uhićenja priznao da je osigurao smještaj za Abaaouda, ali je rekao da nije znao da je povezan s napadima. Transakciju je opisao kao uslugu.

>> Ovo se dosad zna o teroristima koji su napali Pariz!

>> Eagles of Death Metal: Jedva čekamo da se vratimo u Pariz i ponovo zasviramo u Bataclanu

Komentara 2

ZI
zimerman
18:21 01.12.2015.

Pod hitno mu treba obezbijediti sto je moguce boljeg advokata ,sa ovim slucejem treba takodje obavijestiti sve organizacije za ljudska prava tako da bi bili sigurni da se sa ovim gospodinom (zatvorenikom ) postupa na sto humani nacin. Da zaboraviooravio sam ,doticnog treba staviti u celiju sa ljudima iste religije I politicki ubijebjenja, tako bi izbijegli bilo koju vrstu diskriminacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije