Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
regrutirao mladiće

Uhićen državljanin Kosova koji je novačio za ratovanje s džihadistima

ilustacija
Foto: ilustacija
30.08.2014.
u 09:01

Zejnulahu je bio zadužen za novačenje mladih Albanaca s Kosova za ratovanje u Siriji

Albanska policija uhitila je državljanina Kosova Mentora Zejnulahua (24) koji je pokušao iz zračne luke u Tirani otputovati preko Turske u Siriju, kako bi se priključio džihadistima, javljaju prištinski mediji.

Prilikom uhićenja policija je kod Zejnulahua pronašla kameru i telefon sa snimcima ratovanja džihadista u Siriji kao i poruke i dokaze o komunikaciji s radikalnim skupinama, kao što je Al-Nusra u Siriji.

TV Kohavizion je navela da je Zejnulahu bio zadužen za novačenje mladih Albanaca s Kosova za ratovanje u Siriji.

>> 'Bit ću sretna dok vam budem odrubljivala glave jer ste nevjernici i bogohulnici'

Komentara 12

MT
mojski.tvoja
12:12 31.08.2014.

svaki musliman, ako nije dzihadist, on bi voleo to biti...a amerika i zapad, ali i izrael oni najvise placaju za to da se ljudi ubijaju

Avatar abcd
abcd
15:28 30.08.2014.

Gdje god ameri donesu slobodu i demokraciju pojavljuju se dzihadisti i ekonomski kolaps. Malo u libiji, malo u iraku, malo u afganistanu, pa eto i sada na kosovu.

Avatar aegis
aegis
14:02 30.08.2014.

U grabu šnjim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije