Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao kod kuće

Trumpova savjetnica tema dana zbog ove poze iz Ovalnog ureda

Kellyanne Conway
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
28.02.2017.
u 08:55

Kellyanne Conway sjedila je na kauču u Ovalnom uredu dok su oko Donalda Trumpa bili deseci njegovih gostiju, no poza koju je odabrala i više je nego neprimjerena

Savjetnica u uredu Donalda Trumpa Kellyanne Conway danas je glavna tema svih medija. Njezine fotografije iz Ovalnog ureda u trenutku su postale hit na internetu, a snimljene su tijekom Trumpova sastanka s voditeljima crnačkih fakulteta i sveučilišta.

Kellyanne Conway, naime, sjedila je na kauču dok su oko Donalda Trumpa bili deseci njegovih gostiju. Ništa tu ne bi bilo čudno da Conway nije bila u pozi u kakvoj se može sjediti jedino kod kuće, daleko od javnosti i fotoaparata.

Ona je podigla noge na kauč i sjela na njih te tipkala po mobitelu i fotografirala američkog predsjednika i njegove goste. Zbog svoje neobične i neprimjerene poze odmah je postala meta kritika i ismijavanja na društvenim mrežama.

Iz Bijele kuće su objasnili kako je Conway tako sjedila kako bi bila u što boljoj pozi za fotografiranje predsjednika Trumpa i njegovih uzvanika. 

>> Ovim je potezom Ivanka Trump razbjesnila Amerikance

Komentara 24

US
USA
09:19 28.02.2017.

Apsolutno svaki dan barem dva clanka trivijalnih analiza iskonsturianih i nepostojecih dogadjaja iz Trumpovog zivota . Goebbelsovska, neoliberalna, novinarska masinerija u punom zamahu sa ciljem trajne difamacije covjeka. Sumrak novinarstva ali jasan pokazatelj sto su sve veliki liberalni demokrati uati u stanju napraviti i kako shvacaju demokraciju.

GA
Gajger
09:17 28.02.2017.

Savjetnica ? Nemoguće da Trump zaposli ženu za savjetnicu, pa Trump je mizoginist i šovinist, tako sam čitao u novinama, između ostalog i u ovim. Nećete mi valjda reći da sam čitao fake news?

BI
bijelocrveni
09:12 28.02.2017.

A druga strana zna što je primjereno! Od gej parada, ubijanja nedužnih nerođenih, ubijanja nemoćnih starih, ... nastavi niz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije