Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNALI UBOJSTVO

Ubojstvo srpskog glazbenika u Salzburgu: Dvojica Sirijaca ga opljačkala, vezala i mučila do smrti

A. Marković
Foto: Facebook
1/2
28.07.2016.
u 17:17

Čuvari redu nisu pronašli znakove provale, iako su zatekli ispremetane stvari u stanu, pa se pretpostavlja kako je Marković vlastite ubojice svojevoljno pustio u stan

Pronađeni su krivci koji su prije nekoliko dana počinili stravičan zločin u Salzburgu, a priopćenje policije prenosi Blic.rs.

Žrtva je srpski državljanin, glazbenik, rodom iz Valjeva, čiji je nestanak prijavljen nakon što njegov otac nikako nije uspijevao stupiti s njim u kontakt telefonom.

Ubojstvo su priznala dvojica 19-godišnjih Sirijaca, izjavivši kako su imali namjeru opljačkati žrtvu i zatim je mučiti do smrti.

Kada je policija ušla u stan žrtve, nasilno otvorivši vrata, zatekli su tijelo u kadi. Žrtva je bila odjevena, ali vezana ljepljivom trakom i kablom za ruke i noge.

Po tijelu je imao modrice i ozljede, ali one nisu uzrok smrti.

Čuvari reda nisu pronašli znakove provale, iako su zatekli ispremetane stvari u stanu, pa se pretpostavlja kako je Marković vlastite ubojice svojevoljno pustio u stan.

>> Šest ilegalnih imigranata iz Afganistana pokušalo ući u Hrvatsku

Komentara 20

OS
osica
17:33 28.07.2016.

Eto, " inženjeri i doktori"

DA
Darko22
17:36 28.07.2016.

Mora da su volili nasilne video-igrice...ili su bili psihički nestabilni...ili samo kulturološki nesporazum...ili ih je možda Breivik ili Hitler motivirao...Ali sigurno nema nikakve veze sa Islamom !

PA
pavel1001
17:47 28.07.2016.

da bi doktori učinili tako nešto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije