Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomahnitali mladić

Ubio djevojku jer je htjela otići: 'Mrtva je, ja se zadnji smijem'

Ubijena Allison Leedy
Foto: Facebook
1/2
20.04.2014.
u 14:24

Kada je saznao da njegova djevojka Allison planira otići Gabriel ju je zadavio u stanu u kojem su živjeli

Muškarac koji se tereti za ubojstvo svoje djevojke nakon što je otkrio da će ga ostaviti kako bi upisala fakultet, poslao je SMS poruku njezinim roditeljima u kojima im priznaje što je učinio.

Gabriel Glen Navarro (20) iz Washingtona tereti se za ubojstvo 1. stupnja svoje 20-godišnje djevojke Allison Leedy. Allison se nakon tri godine veze planirala preseliti u Kaliforniju kako bi tamo mogla studirati. Tužiteljica Adriene McCoy rekla je kako je njihova veza bila puna manipulacija i psihičkog zlostavljanja, piše news.com.au.

Kada je saznao da Allison planira otići Gabriel ju je zadavio u stanu u kojem su živjeli. I na tome nije stao, uzeo je mobitel i poslao šokantnu poruku članovima njezine obitelji u kojoj ih je optužio da su odgovorni za njezinu smrt. "Okrenuli ste je protiv mene", stoji u poruci. Nakon toga je poslao SMS njezinom ocu u kojem je pisalo "Mrtva je. Ja se zadnji smijem".

Nakon što je nazvao hitne službe kako bi prijavio djevojčinu smrt Gabriel je lagao policiji i rekao im da je naoružan, no kada je policija okružila zgradu predao se. Nakon što su ga uhitili Gabriel je navodno policiji rekao da je Allison ubila njegova druga ličnost koja se zove "Frost".

>> Mlatio ga do neprepoznatljivosti: Ubio oca i bacio ga u Savu!

Komentara 8

ST
streetboy
15:03 20.04.2014.

koji luđak. na električnu stolicu s njim a starcima isporučit račun za struju

SL
sljeme
15:34 20.04.2014.

Nadaparabola, nerazumijem tvoj komentar. Sta imas protiv Amerike. Dali su ti nesto napravili? Ovaj ludak je ubio jadnu djevojku a ti izmisljas I govoris protiv cijele nacije. Svasta. Kao da nema ludaka u svakoj zemlji.

DE
Dejan1000
17:27 20.04.2014.

Potpuno nebitna stvar za gradjane Hrvatske koji danas slave Uskrs.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije