Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upucan?

Ubijen ukrajinski nacionalistički militant Oleksandr Mužičko

Aleksandr Muzychko
Foto: Youtube Screenshot
25.03.2014.
u 07:53

On je sam već prije u videu koji je objavljen na YouTubeu kazao kako vjeruje da bi mogao biti ubijen.

Oleksandr Mužičko, jedan od vođa nacionalističkog, ultradesničarskog pokreta Desni Sektor poznat i kao Saško Bili, ubijen je na zapadu Ukrajine, javljaju ukrajinski, a prenose ruski mediji.

Ukrajinski mediji navode da je Mužičko ubijen u Rovnu, javlja RT. Ondje je koordinirao akcije lokalnih grupa koje su pripadale nacionalističkom pokretu Desnog sektora.

On sam je već prije u videu koji je objavljen na YouTubeu kazao kako vjeruje da bi mogao biti ubijen.

Informacije o tome kako je Mužičko umro različite su.

Zastupnik u ukrajinskom parlamentu Oleksandr Donij, koji je jedan od prvih koji je pisao o Mužičkovu ubojstvu, na Facebooku je napisao da su dva automobila presrela automobil u kojem se nalazio Mužičko te da ga su izvukli i ugurali u jedan od ta dva automobila. Donij je dodao da je Mužičko bačen na zemlju, a ruke su mu bile iza leđa vezane lisičinama te da upucan s dva hica u srce.

Portal VSE pozvao se pak na izjavu svjedoka koji su kazali da su ga ubili nepoznati napadači u pucnjavi u lokalnom kafiću, a aktivist Desnog sektora Jaroslav Granitni kazao je za uapress.info da je vidio mrtvo tijelo i kako je siguran da se radi o Mužičku. Dodao je da su njegovi ubojice oteli još pet ljudi.

>>Radikal gušio tužitelja: Ništa ne radite, linčovat ćemo vas!

Komentara 51

Avatar Dolar=0
Dolar=0
08:51 25.03.2014.

Ubijen na zapadu Ukrajne. Nacionalističko, ultradesničarski pokret Desni Sektor kontroliše zapadni deo Ukrajne Očito da su ga njegovi uklonili jer znao previše.

Avatar gladnijura
gladnijura
08:48 25.03.2014.

Kako živio tako i otišao.

Avatar vasilije
vasilije
09:25 25.03.2014.

Ko sa Đavolom tikve sadi od glavu mu se razbija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije