Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija na brodu

Hrvatski pomorac poginuo u talijanskoj luci: Ostao prikliješten između broda i dizalice

brod
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
04.05.2016.
u 13:50

Bouvac je bio član posade trgovačkog broda Luca S. Naše Ministarstvo pomorstva, prometa i veza istražuje okolnosti incidenta.

Hrvatski pomorac Željko Bouvac (45) poginuo je u talijanskoj luci Taranto. Do nesreće je došlo kada je brod stao kako bi iskrcao teret, a pomorac je ostao prikliješten između trupa broda i mosta velike dizalice za utovar i istovar robe, javlja bari.repubblica.

Bouvac je bio član posade trgovačkog broda Luca S. Vojska i vatrogasci odmah su reagirali, ali pomorcu nije bilo spasa, prenose 24 sata. Okolnosti ovog tragičnog događaja i dalje se utvrđuju, a čuju se i mišljenja kako pomorac uopće nije trebao biti na platformi tijekom iskrcaja tereta. 

Luka Taranto i ranije je bila poprište tragičnih incidenata. Naše Ministarstvo pomorstva, prometa i veza istražuje okolnosti incidenta. 

>>Splitski pomorac poginuo tijekom vježbi uz obalu Škotske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije