Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u zoru

U sudaru dvaju autobusa u Egiptu poginule 33, ozlijeđeno 40 osoba

autobus
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.08.2014.
u 07:42

Među ozlijeđenima su i državljani Rusije, Jemena i Saudijske Arabije

Najmanje 33 osobe su poginule, a više od 40 ih je ozlijeđeno u sudaru dvaju autobusa koji se pred zoru dogodio na Sinajskom poluotoku u Egiptu. Vijest je objavila novinska agencija MENA koja ističe da je lokalni djelatnik ministarstva zdravstva Mohameda Lashin kazao kako su među ozlijeđenim i državljani Rusije, Jemena i Saudijske Arabije, piše Reuters.

Lashin je dodao i da se ozlijeđeni prebacuju u dvije lokalne bolnice te da se tijela još uvijek izvlače iz olupina pa bi broj mrtvih mogao rasti. Jedan od autobusa vraćao se iz turističkog središta Sharm el-Sheikh na Crvenom moru dok je drugi putovao iz provincije na delti Nila.

>>Pronađena dva tijela članova posade talijanskih ratnih zrakoplova

>>Njemačka pješakinja (17) teško ozlijeđena u nesreći koju je sama izazvala

Komentara 4

MI
Milivoje
08:22 22.08.2014.

ja ne znam sta traze turisti bas u ovo vrijeme u egiptu,kada se zna da nema ni sigurnosti, a i bolje je u europi, zbilja navalili europejci na taj egipat kao da je neka atrakcija tamo

MO
mojski5
08:33 22.08.2014.

idu zbog bolje klime no u europi , a i jeftinije je, no i sigurnost je veca no za vrijeme mursija, sada vojska upotrebljava i tenkove kao i vojsku da uspostavi demokratiju, kao i u vecini drzava gdje je zapadpad pomagao (izuzev tu Izraelce sa Palestinom) ,tu demokratija traje duze 75 god.

TO
tokimalko
08:49 22.08.2014.

ja ne bi reko da saudijci traze jeftina ljetovalista, sem ako ti saudijci imaju lazne putovnice,a ni rusi nemaju potrebe za jeftina ljetovalista, ima dosta rusa koji su zidovi, mislim imaju ruske putovnice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije