Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beograd

U slučaju Andreja Vučića "služba udarila na službu"

aleksandar vučić
DPA/PIXSELL
01.10.2014.
u 10:47

Oni koji vode istragu o ovom slučaju, čini se, našli temelj za sumnju kako brutalnost Žandarmerije ima veze s uzajamnom netrpeljivošću različitih dojelova sigurnosnog aparata Srbije, odnosno da je, kako je rekao sugovornik lista, "udarila služba na službu", otkriva Politika.

Prema pisanju beogradske Politike, MUP Srbije intenzivno provjerava informaciju kako Andrej Vučić, brat srpskog premijera, i pripadnici vojne policije koji su bili u njegovoj pratnji u nedjelju kada su ih žandarmi brutalno pretukli, nisu slučajno prebijeni pa se informacija tretira kao "značajna indicija" koja će biti provjerena "sa svih strana".

Politika tvrdi, pozivajući se na svoj izvor, kako su oni koji vode istragu o ovom slučaju, čini se, našli temelj za sumnju kako brutalnost Žandarmerije ima veze s uzajamnom netrpeljivošću različitih dojelova sigurnosnog aparata Srbije, odnosno da je, kako je rekao sugovornik lista, "udarila služba na službu".

U prilog tvrdnji da incident možda nije rezultat pukog nesporazuma, tvrdi Politika, govori i izjava Aleksandra Vučića (na slici) kako je njegov brat Andrej pokazao osobnu iskaznicu pripadnicima Žandarmerije koji su ga pretukli te da je prebijanje počelo dok ju je držao u ruci.

>> 'Imam snimku napada. Brata su počeli tući dok je imao osobnu u ruci'

>> Žandari koji su pretukli Vučićevog brata bit će suspendirani

Komentara 3

Avatar kapital3 org
kapital3 org
12:19 01.10.2014.

svasta....srbi se tuku ...hahaha..

RI
Riznica
16:22 01.10.2014.

Niko da postavi pitanje zasto ce Vucicevom bratu naoruzana osiguravajuca pratnja i ko to placa ..

BA
bajo2
13:54 01.10.2014.

oni ce barem sada ovo iskoristiti da rijese divljastvo u svojoj policiji,kada ce drugi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije