Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar nekoliko vozila

U prometnoj nesreći u Sibiru 11 mrtvih, među njima devetero djece

nesreća Rusija
Foto: Reuters/PIXSELL
04.12.2016.
u 19:16

Policija pretpostavlja da je 'vozač automobila izgubio kontrolu nad vozilom što je prouzročilo nesreću', a druga je pretpostavka da su nesreću prouzročili 'smanjena vidljivost na cesti i loši meteorološki uvjeti'

Najmanje 11 osoba, među kojima devetero djece, smrtno je stradalo u nedjelju u sudaru nekoliko vozila u središnjem Sibiru, izvijestile su mjesne vlasti. 

"Na 926 kilometru ceste Kanti-Mansijsk-Tijumen dogodio se sudar kamiona, dvaju automobila i autobusa koji je prevozio 32 putnika, a među njima je bilo 29 djece", izvijestile su regionalne vlasti. 

"Jedanaest je osoba na mjestu smrtno stradalo. Među njima je devetero djece. 21 osoba je hospitalizirana u gradu Kanti-Mansijsku", koji se nalazi u središnjem Sibiru.

Policija provodi istragu

Otvorena je istraga o nesreći. Policija pretpostavlja da je "vozač automobila izgubio kontrolu nad vozilom što je prouzročilo nesreću". Druga je pretpostavka da su nesreću prouzročili "smanjena vidljivost na cesti i loši meteorološki uvjeti". 

Na ruskim cestama tijekom 2015. u automobilskim nesrećama smrtno je stradalo 23.000 ljudi. Zemlja je prva u svijetu po broju poginulih u automobilskim nesrećama, uglavnom zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, zbog iznimno loše cestovne infrastrukture i zbog nepoštivanja prometnih pravila. 

> > Vlak se zabio u postaju u New Jerseyju: Ima poginulih, deseci ranjenih

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije