Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Progutala ga vatra

U požaru nestao veliki trgovački centar Bingo, bez posla ostalo 100 ljudi

požar
Foto: Screenshot YouTube
1/2
23.04.2017.
u 10:59

Požar je oko 20 sati najprije zahvatio skladišne prostorije, nakon čega se velikom brzinom proširio na oko 3000 četvornih metara objekta

Veliki trgovački centar Bingo u sjevernom predgrađu Mostara u potpunosti je izgorio u subotu navečer, a prve štete procjenjuju se na 12 milijuna maraka. Još nema službenih informacija o uzroku požara, piše vecernji.ba.

Požar je oko 20 sati najprije zahvatio skladišne prostorije, nakon čega se velikom brzinom proširio na oko 3000 četvornih metara objekta. Ukupno 19 vatrogasaca PVP Mostar, koji su vatrenu stihiju gasili sinoć do 23.20 sati, sudjelovalo je u ovoj akciji s osam vozila. 

Mostarski vatrogasci su i naknadno ostali na zgarištu, a Patar Jurić, zapovjednik Profesionalne vatrogasne postrojbe, noćas je kazao da je dojava došla u 20:09, a da je na terenu već u 20:39 javio kako se požar neće moći ugasiti. U gašenje se bila uključila i vatrogasna postrojba koja je smještena na Zračnoj luci, no nije se uspjelo spasiti objekt koji je u roku od pola sata bio sav u plamenu.

Kiša koja je krenula jutros padati mogla bi olakšati posao na potpunom gašenju zgarišta te omogućiti policiji izlazak na samo mjesto požara.

Dogodile su i dvije veće detonacije, a samo jedan radnik bio je dezorijentiran zbog dima, ali bez većih kasnijih posljedica.

Vatrogasci upozoravaju na plinske boce u objektu koje još uvijek predstavljaju prijetnju pa će se očevid obaviti naknadno, a prvi radnici, koji ima oko 100, već dolaze vidjeti što je ostalo od njihovog dojučerašnjeg radnog mjesta. 

p>>> Planuo stan u centru Zagreba, ozlijeđene tri osobe, jedna teško

 

Ključne riječi

Komentara 1

NA
narod1
11:29 23.04.2017.

Treba prvo vidjeti na koliko je osiguran, da se odbaci mogućnost podmetanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije