Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

U poplavama u Srbiji poginula žena, srušena dva mosta

poplava
Foto: Screenshot Youtube
1/2
15.09.2014.
u 22:41

Žena je stradala u Tekiji, na istoku zemlje

Starija žena iz sela Podvrška prva je žrtva poplava u Srbiji, prenosi B92. Žena je stradala u obližnjoj Tekiji na istoku zemlje, u kojoj je najteža situacija.

Ministar bez portfelja za izvanredne situacije Velimir Ilić potvrdio je Tanjugu da je u okolici Kladova stradala starija žena, ali je napomenuo da još uvijek nije utvrđeno zbog čega se to dogodilo i jesu li poplave uzrok.

Na području kod sela Milutinovac zarobljeno je sanitetsko vozilo u kome se nalazi i jedan pacijent s liječničkom ekipom, prenosi Blic.

 

Kladovo, koje se nalazi na istoku Srbije, od jutros je odsječeno od ostatka svijeta jer su obilne padaline srušile dva mosta koja iz Negotina vode prema tom gradu. Zbog obilnih kiša proglašena je izvanredna situacija. Večeras je evakuirano oko 20-ak žitelja Podvrške, sela kod Kladova, dok je u Tekiji evakuirano oko 300 ljudi, a očekuje se da će ih biti evakuirano još toliko.

 

 

>> Stanovnici županjske Posavine strahuju od novih poplava

>> Nasip u Žažini probijen na više mjesta

Komentara 5

TH
thekurcula
09:11 16.09.2014.

Čitajući komentare po hrvatskim medijima stanje u Hrvatskoj zaista je jadno! Opšte rasulo! Niko nikome ništa ne veruje i svi ste protiv svih! Možda je najbolje da se predate (iako ja ne bih znao kome jer vas niko neće!).

OB
Objektivno...
08:51 16.09.2014.

Da zovemo 060 9011. Ljetos smo zvali za Istočnu Slavoniju (Gunju, rajevo selo...itd) a pomoć otišla uzvodno u Dvor na Uni i Hrvatsku Kostajnicu. Ajd, Srbija je nizvodno od rupe u nasipu pa mi to ima čak i nekako više logike nego da Sava krene uzvodno

Avatar Jalnuški
Jalnuški
00:05 16.09.2014.

A kako je u Hrvatskoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije