Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tetovo

U poplavama u Makedoniji poginulo petero osoba od kojih četvero djece

Makedonija
Foto: Youtube Screenshot
1/2
04.08.2015.
u 08:32

U poplavi je nastradalo dijete od 10 godina, a u tetovskom bolnicu je dovezeno beživotno tijelo 13-godišnje djevojčice, najvjerojatnije iz sela Šipkovica

Najmanje petero osoba, među kojima četvero djece, poginulo je u snažnom nevremenu koje je prethodnog dana pogodilo područje Tetova, na sjeverozapadu Makedonije, javlja Klix.ba

U poplavi je nastradalo dijete od 10 godina, a u tetovskom bolnicu je dovezeno beživotno tijelo 13-godišnje djevojčice, najvjerojatnije iz sela Šipkovica.

Prema nepotvrđenim informacijama, u Šipkovicu je stradalo dvoje djece, uzrasta četiri i pet godina, a život je izgubio i jedan 80-godišnji muškarac dok se vraćao iz seoske džamije.

>> Zbog topljenja snijega i pljuskova alarmantne poplave, angažirani vojska i policija

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
12:22 04.08.2015.

ovo 'seoske džamije' je zazvučalo kao da je iz seoske krčme došao. malo pažljivije birati riječi, ne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije