Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tijekom mitinga

U padu vojnog helikoptera u Rusiji poginuo pilot

helić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
02.08.2015.
u 14:18

Međunarodni aeromiting 'Aviadarts-2015' organiziran je u Rusiji kao dio vojnih igara koje su poznate i kao 'prva svjetska vojna Olimpijada

Pilot vojnog helikoptera An Mi-28N poginuo je nakon što se helikopter tijekom mitinga srušio u blizini ruskog grada Rjaznja, javlja RT. Drugi se pilot uspio katapultirati te je njegovo zdravstveno stanje stabilno, objavilo je rusko ministarstvo obrane.

- Helikopter se počeo vrtjeti oko svoje osi i jednostavno se srušio na tlo, poručuju iz ministarstva.

Međunarodni aeromiting 'Aviadarts-2015' organiziran je u Rusiji kao dio vojnih igara koje su poznate i kao 'prva svjetska vojna Olimpijada'.

>> Avion pao kod Daruvara, poginula dva člana aerokluba

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Apollon_der_Philosoph
Apollon_der_Philosoph
15:05 02.08.2015.

Pao ruski helikopter!! Sad ce drug Putin da cisti neke generale i okriviti ukrajince i cecene za terorizam, a u Serviji ce da bude proglasen dan zalosti!! CIAO

Avatar Lutkica
Lutkica
21:09 02.08.2015.

koga briga za vojne helikoptere kada cijela Californija gori u požarima

AN
anticenzura
15:14 02.08.2015.

Apollon, Putinu mosh samo zavidjeti, cici mici, misicu mali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije