Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna se uzrok

U Njemačkoj izbio požar u bolnici, dvoje mrtvih, više ozlijeđenih

požar
Foto: Reuters/Pixsell/Ilustracija
30.09.2016.
u 09:02

Požar je izbio u jednoj od soba u sveučilišnoj bolnici Bergmannsheil iza 2 sata ujutro i brzo se proširio

Dvije su osobe poginule, a najmanje je 15 ozlijeđenih u požaru koji je u ranim jutarnjim satima danas izbio u bolnici u Bochumu na zapadu Njemačke, objavila je vatrogasna služba. 

Ne zna se uzrok požara

Požar je izbio u jednoj od soba u sveučilišnoj bolnici Bergmannsheil iza 2 sata ujutro i brzo se proširio. Očevici navode da je krov potpuno uništen, da su se stakla i namještaj topili pri visokoj toplini izazvanoj vatrom. 

Oko 200 vatrogasaca bori se s vatrom, a poslana su i pojačanja iz regije.  Uzrok požara nije objašnjen, a bolnica sa 650 kreveta jedna je od najvećih u regiji.

> > Snažna eksplozija u centru Budimpešte, ozlijeđena dva policajca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije