Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova tragedija

Horor u Australiji: U kući pronađeno osmero nasmrt izbodene djece

australija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
19.12.2014.
u 07:15

Zasad nije poznato u kakvom su odnosu žena i osmero djece u dobi između 18 mjeseci i 15 godina

Osmero djece pronađeno je mrtvo u kući u gradu Cairnsu na sjeveru Queenslanda u Australiji, javlja BBC. Policija je poručila kako je u kući pronađena i 34-godišnja žena s mnogobrojnim ubodnim ranama, koja je prevezena u bolnicu te se nalazi izvan životne opasnosti.

Lokalni mediji javljaju kako su djeca izbodena, no policija zasad nije potvrdila tu informaciju.

Australski premijer Tony Abbott kazao je kako je riječ o ''nezapamćenom zločinu''.

Zasad nije poznato u kakvom su odnosu žena i osmero djece u dobi između 18 mjeseci i 15 godina.

– Ovog trenutka javnost ne treba biti zabrinuta zbog ove situacije. Sve je pod kontrolom, ali riječ je o jako tragičnom događaju – rekao je voditelj intervencije Bruno Asnicar. 

Lisa Thaiday, koja se našla na mjestu tragedije, tvrdi da je rođakinja žene i kaže da su djeca braća i sestre, a da im je ranjena žena majka.

>> Objavljene fotografije: Ovo su talibani koji su u smrt poslali 130 djece

Komentara 10

MA
makotako
12:53 19.12.2014.

ovo je doista strasno i tuzno ,neka se proveri prvo da nije slucajno promenio ime ! da nije neki naprimjer Muamer ili Sabahudin,prije no li pisu funtamentalni Islamisticki terorizam nad dijecom

CA
carpediem
10:22 19.12.2014.

ovo moze samo jedan ili vise bolesnika i fanaticara napravit pa sta su im mala djeca kriva pitam se tko je ovo uradio i koji im je motiv ali kao prvo treba pomislit na male nevine zrtve.

TA
takitako
12:48 19.12.2014.

jel pozadi fundamentalisticki,krscanski terorizam i radikalizam,ili obicni terorizam !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije