Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Palestinski dužnosnici:

U izraelskom napadu na tržnicu u Gazi poginulo najmanje 17 osoba

Gaza
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.07.2014.
u 23:49

Izrael je izvijestio da je u Gazi izgubio još tri vojnika

Najmanje 17 osoba je poginulo, a 160 ih je ranjeno u izraelskom napadu na tržnicu u Gazi, izvijestili su palestinski dužnosnici, javlja BBC.

Napadnuta je tržnica voća i povrća u Shejaiyi, a napad se dogodio tijekom četverosatnog primirja. Na primirje je pozvala izraelska vojska, a Hamas ga je nazvao beznačajnim.

Izrael je izvijestio da je u Gazi izgubio još tri vojnika.

Od početka izraelske vojne ofenzive živote je izgubilo više od 1300 Palestinaca i 58 Izraelaca.

>> 18 Palestinaca iz jedne obitelji poginulo prije početka primirja

Ključne riječi

Komentara 22

MU
mudrilopov
01:20 31.07.2014.

To je bio napad u samo-obrani od teroristickog voca, te posebno povrca. Voce I povrce su ogromna prijetnja miroljubivim Izraelcima te nisu imali izbora i morali su unistiti to voce i povrce. Izrael je izrazio zaljnje zbog pogibije Palestinaca ali posto su oni vlastitim izborom bili u blizini voca i povrca sami su krivi za vlastitu smrt.

MU
mudrilopov
04:56 31.07.2014.

Sva sreca da su na vrijeme unistili te rajcice, tikvice i luk, prije nego sto su ih krvolocni Palestinci lansirali na miroljubivi Izrael. Destruktivni potencijal tako lansiranog voca ili povrca bio bi stravicno razoran. Luk je posebno opasan, ali sva sreca tragedija je izbjegnuta pravovremenom reakcijom IDF-a najhumanije vojske na svijetu.

MX
Mister X
11:09 31.07.2014.

Gdje vidimo Holokaust & Genocid danas ? Putin naravno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije