Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG SITNICE

U Indiji muž i žena ubijeni sjekirom zbog duga od 20 centa

Indija
Foto: Reuters/PIXSELL
28.07.2016.
u 16:54

"Trgovac je zatražio da plate dug, ali su ga zamolili da mogu platiti kasnije. Pobjesnio je i nasrnuo na njih sjekirom"

Indijski bračni sjekirom je ubio trgovac u državi Uttar Pradeshu zbog duga od 20 centa eura, izvijestila je policija.

Muž i žena, pripadnici kaste dalita (nekad su ih smatrali nedodirljivima), išli su u četvrtak rano ujutro na posao kada je vlasnik trgovine prehrambenim proizvodima zatražio da podmire dug od 15 rupija (oko 20 centa eura).

"Trgovac je zatražio da plate dug, ali su ga zamolili da mogu platiti kasnije. Pobjesnio je i nasrnuo na njih sjekirom", rekao je za AFP policajac zadužen za istragu u okrugu Mainpuri, Arun Kumar.

Par je prošlog tjedna kupio namirnice u trgovini i obećao vlasniku, šezdesetogodišnjaku, da će platiti za nekoliko dana, dodao je policajac.

"Kad nisu platili, razbjesnio se i ubio ih".

Trgovac je uhićen odmah nakon ubojstva a oružje kojim ih je ubio pronađeno je, dodao je.

Stotine ljudi svake godine pogibaju u Indiji zbog sitnica. U New Delhiju je gotovo 15 posto ubojstava u 2014. počinjeno bez motiva, navodi policija.

Više od 33.000 osoba ubijeno je u Indiji u 2014., vidljivo je iz najnovijih službenih podataka.

>> Nestao indijski vojni zrakoplov s 29 ljudi

Komentara 9

MX
Mister X
17:22 28.07.2016.

U Indiji muž i žena ubijeni sjekirom zbog duga od 20 centa; a ja razmišljam već 15 godina kako da naplatim svojih 80 .000 DEM od Srbina Rackovića iz Zagreba !!!

Avatar crv od porculana
crv od porculana
19:52 28.07.2016.

nikom nisam dužan zašto bih dozvolio nekom da bude meni dužan, drugo u indiji je dnevnica između 2-5 dolara za 15 sati rada pa tako ispada da 20 centi je viliki novac

MA
mario80
17:08 28.07.2016.

majmuni od ljudi.!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije