Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
beirut

U eksploziji bombe u minibusu 2 osobe poginule

Bejrut
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
03.02.2014.
u 17:59

Međutim, ne zna se iz kojeg je razloga samoubojica aktivirao bombu prije nego što je minibus ušao u predgrađe Beiruta

Najmanje 2 osobe su poginule dok ih je nekoliko ranjeno u autobombi koja je eksplodirala u mjestu Al-Shwayt u južnom dijelu Beiruta.

Prema izvoru sigurnosnih snaga u Libanonu, samoubojica koji je na sebi imao pojas, ušao je u taxi minibus, koji vozi na relaciji prema predgrađu Beiruta gdje se nalazi uporište Hezbollaha koji je bio cilj napada. Međutim, ne zna se iz kojeg je razloga samoubojica aktivirao bombu prije nego što je minibus ušao u predgrađe Beiruta.

Libanon je u zadnje vrijeme postao meta fronta Al-Nusra, koja je povezana sa Al-Qaidom, i koja se želi osvetiti Hezbollahu zbog sudjelovanja u ratu u Siriji na strani režima. Sigurnosne snage Libanona blokirale su mjesto događaja i ne dozvoljavaju pristum mjestu eksplozije zbog straha od još mogućih samoubilačkih napada. 

>> Autobomba ubila sedmero i ranila 33 ljudi u Turskoj

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Pa gde si bre Radoje brate
Pa gde si bre Radoje brate
19:25 03.02.2014.

Dva mrtva? Sitno.Nije ni za objavljivanje.

Avatar tajar
tajar
18:47 03.02.2014.

Hezbola je šiitska skupina koje sunitska Al Quaida samatra hereticima. Obje skupine ili organizacije su ekstremno terorističkog profila, neka se pomlate međusobno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije