Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Curenje plina

Eksplozije u tajvanskom gradu Kaohsiungu: 24 osoba poginulo, više od 270 ranjeno

eksplozija
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
31.07.2014.
u 23:15

Vjeruje se da je uzrok eksplozija curenje plina u kanalizacijskom sustavu.

U seriji eksplozija u tajvanskom gradu Kaohsiungu poginulo je 24 osoba a više od 270 ih je ranjeno, javljaju lokalni mediji, a prenosi RT.

Vjeruje se da je uzrok eksplozija curenje plina u kanalizacijskom sustavu, a kako javlja NY Daily News, esksplozije su, prema tvrdnjama svjedoka, počele oko 21 sat.

Snimke i fotografije sa mjesta događaja prikazuju velike požare i značajno oštećene ceste i zgrade, javlja BBC.  Među poginulima je pet vatrogasaca, a deseci ozlijeđenih prebačeni su u bolnice.

Ljudi u okolnim područjima evakuirani su u škole, a prema riječima premijera Jianga Yi-huaha, stotine vojnika i vatrogasaca iz susjednog grada Tainana i okruga Pingtung angažirano je kako bi pomogli u spašavanju.

 

>> Eksplodirao naftovod u Cagincu, ozlijeđen muškarac

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije