Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na granici s Makedonijom

U Bugarskoj uhićeni džihadisti s Kosova. U mobitelima pronađene snimke odrubljivanja glava

isil
Foto: Reuters/PIXSELL
27.08.2015.
u 21:47

Načelnik granične policije u Ćustendilu Vasil Mitov potvrdio je da je uhićeno petoro stranaca, ali nije želio otkriti više detalja

Bugarska granična policija uhitila je petoricu Albanaca s Kosova za koje se pretpostavlja da su džihadisti, javlja Blic.  Albanci starosti od 20 do 25 godina uhićeni su sinoć u bugarskom selu Kamenička Skakavica u blizini prijelaza Đuješevo na granici s Makedonijom.

U njihovim mobilnim telefonima otkrivene su snimke s odrubljivanjem glava i molitvama, koje koriste džihadisti, kao i reklama "Islamske države".

Načelnik granične policije potvrdio je da je uhićeno petoro stranaca, ali nije želio otkriti više detalja. 

Slučaj su preuzeli pripadnici Bugarske državne agencije za nacionalnu sigurnost, koji će Albance, nakon saslušanja, sutra izvesti pred sud radi određivanja pritvora.

>> Egipatski MUP za Večernji: Istina, ubijen je vođa skupine koja je otela Salopeka!

Ključne riječi

Komentara 44

TA
tarzan
22:52 27.08.2015.

Aha da da s Kosova. A mi poletjeli priznavati Kosovo, stvarati još jednu muslimansku državu u Europi. Draži su mi Srbi milju puta

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
22:48 27.08.2015.

Ne tišti me što moram umrijeti od gladi. Ono što me boli što će ovakvi divljaci odlično egzistirati na području Europe.

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
22:34 27.08.2015.

Đava je ponija svjet na put bez povratka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije