Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tijekom kontrole

U beogradskoj zračnoj luci pronađno deset ručnih bombi i jedna mina

24.10.2016.
u 09:55

Istraga se nastavlja

U beogradskoj zračnoj luci Nikola Tesla pronađeno je deset školskih ručnih bombi i školska protupješačka mina bez eksplozivnog punjenja.

Tijekom kontradiverzivnog pregleda pošte, Ministarstvo unutarnjih poslova o događaju je obavijestilo nadležnog tužitelja. Kako doznaje N1, istraga se nastavlja.

>> Specijalni tužitelj Crne Gore: 'Uhićenjem Srba spriječili smo krvoproliće kakvog do sada nije bilo'

Ključne riječi

Komentara 3

LI
lipotan
11:32 24.10.2016.

pa lako je naci nesto sto si narucio.

Avatar istina007
istina007
12:29 24.10.2016.

Nemojte mi dirati N1 9ni su najobjektivniji televizijska stanica. oni obljave i to što niti Srbska medija niti Hrvatski medija ne sme. Niti u Srbiju niti u Hrbatsku ne lma slobodno medija jel ako ima odma se dobija otkaz. N11 sme sve to objaviti jer je vlasnik ameriianac joji je debelo platio našima na vladti da može da radi slobodno.

WE
weAreCro
12:09 24.10.2016.

Hebo vas N1vise, citirajte radje Vecernje novosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije