Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Britanija

Twitterom protiv islamističke propagande

Twitterom protiv islamističke propagande
Foto: Deutsche Welle video screenshot
15.12.2014.
u 09:30

Više ne žele samo promatrati kako teroristi Islamske države zloupotrebljavaju njihovu religiju te se jasno i javno ograđuju od samoproglašenoga kalifata.

Mnogi muslimani smatraju kako su ostavljeni na milost i nemilost predrasudama svojih sugrađana drugačije vjere, osobito otkako je takozvana Islamska država svojim stravičnim zločinima na zao glas dovela njihovu vjeru.

No mladi muslimani u Velikoj Britaniji odnedavno se modernim sredstvima bore protiv toga. Više ne žele samo promatrati kako teroristi Islamske države zloupotrebljavaju njihovu religiju te se jasno i javno ograđuju od samoproglašenoga kalifata. 

>> Papa Franjo: Siromašne regrutiraju teroristi

Komentara 3

MX
Mister X
18:14 15.12.2014.

Bjedno je to da to moraju činiti javno da se ograđuju od tuđih zločina .. Dokaz primitivnosti ljudskog roda ! Kako da se ja javno ograđujem od zakona i postupaka vladajulih u državi i da javno ističem da ih osuđujem ... Vidjeli smo branitellje kako to nastoje učiniti i koja korist ? Ne mjenja se ništa znači eeeeee..

BJ
bijeda-jad
14:31 15.12.2014.

To je lijepo od njih al premalo/oni nasilje siju i samo na takav način se snima moraju obračunati / samo dobre batine pomaze a onda deportacija u zemlje odakle su i porijeklom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije