Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaboravljen uređaj

Turski zrakoplov prisilno sletio u Beograd zbog mobitela

Turkish Airlines
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
1/4
26.05.2016.
u 16:11

Turski zrakoplov preusmjeren je u zračnu luku Nikola Tesla u Beogradu, a putnici su po slijetanju evakuirani i vraćeni na let tek nakon obavljenog sigurnosnog pregleda

Zrakoplov Turkish Airlinesa na letu iz Istanbula za London prinudno je sletio u beogradsku zračnu luku iz sigurnosnih razloga nakon što je u kabini nađen mobitel nepoznatog vlasnika, potvrđeno je u Beogradu iz više izvora.

Turski zrakoplov preusmjeren je u zračnu luku Nikola Tesla u Beogradu, a putnici su po slijetanju evakuirani i vraćeni na let tek nakon obavljenog sigurnosnog pregleda.

U zrakoplovu nije nađen eksploziv niti bilo šta sumnjivo što bi ugrozilo sigurnost putnika, a mobitel koji je nađen u kabini, kako je utvrđeno, ispao je iza sjedalo nekom od putnika s prethodnog leta, obavili su pojedini mediji u Beogradu.

Turkish Airlines je potvrdio da se radilo o zrakoplovu Boeing 777/300ER na letu TK1979 s 300 putnika.

Nakon sigurnosnih provjera turski zrakoplov je iz beogradske zračne luke nastavio let za London nešto poslije 14,15 sati.

>>Turkish Airlines uspostavio letove na relaciji Istanbul-Dubrovnik

Komentara 3

Avatar Peterančan
Peterančan
17:08 26.05.2016.

Opet vaš Beograd, drugovi novinarčići.

RA
Rangostar
18:09 27.05.2016.

Nisam procitao tekst ali izgleda da je neko zaboravio mobitel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije