Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije rušena

Turska vojska objavila navodnu snimku upozorenja oborenom ruskom zrakoplovu

avion
Foto: Reuters/PIXSELL
25.11.2015.
u 20:44

Ruski lovac-bombarder srušili su u utorak turski lovci F-16. Ankara tvrdi da je bio u turskom zračnom prostoru a Moskva pak, nazivajući taj čin "smišljenom provokacijom", da je srušen na sirijskom nebu

Turska vojska je objavila audiosnimku za koju tvrdi da je snimka upozorenja upućenih pilotu ruskog borbenog zrakoplova prije nego ga je srušila blizu sirijske granice.

"Ovdje tursko ratno zrakoplovstvo. Približavate se turskom zračnom prostoru. Odmah skrenite na jug", može se čuti na engleskom na jednoj od snimki. Poruka je ponovljena više puta.

Osoba koju su ruske televizijske mreže predstavile kao pilota koji je preživio rušenje Su-24 rekao je da nije primio "nikakvo upozorenje" i da nije imao "nikakav kontakt" s turskom vojskom. Turska pak tvrdi da je u pet minuta izdala deset upozorenja.

Ruski lovac-bombarder srušili su u utorak turski lovci F-16. Ankara tvrdi da je bio u turskom zračnom prostoru a Moskva pak, nazivajući taj čin "smišljenom provokacijom", da je srušen na sirijskom nebu.

>> Turska dovela NATO u problem i na rub rata s Rusijom

Komentara 15

PL
@ploto@
22:50 25.11.2015.

Pazi ovo :Turski lovci povrijedili grčki zračni prostor ukupno 2244 put u 2014god.

Avatar superhik74
superhik74
21:12 25.11.2015.

Snimka je snimljena u studiju "jugotona" i predlozena za Emmy nagradu. Prodavajte maglu nekome drugome. Uletjeli su u nebrano grozdje pa se sada pokusavaju izvaditi raznoraznim smicalicama i naknadno snimljenim izmisljotinama.

ZE
zekonja44
07:44 26.11.2015.

mason ti stvarno nisi normalan malo se invomisi sta Turska i Amerika hoće samo ti kažem ovo blago pokojnima sto ih vise nema na ovom pokvarenom svetu jer budi siguran daće za koji mjesec ili dva izbiti 3 svjetski ratki rat i to zahvaljujući Americi i Evropskoj Ubiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije