Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretražili prostorije

Turska policija upala u TV postaju i prekinula prijenos. Optužili ih da šire terorističku propagandu

policija
Foto: Reuters/Pixsell/Ilustracija
04.10.2016.
u 14:22

Novinari i zaposlenici prosvjeduju zbog zaustavljanja emitiranja

Turska policija pretražila je urede televizijske postaje IMC TV i prekinula današnje emitiranje, rekao je svjedok za Reuters, nakon što joj je prošli tjedan vlada zabranila rad optuživši je za 'širenje terorističke propagande'.

Deseci novinara i zaposlenika ostali su u televizijskim studijima i prosvjedovali zbog zaustavljanja emitiranja, koje je nastupilo dan nakon što je Turska produljila izvanredno stanje za još tri mjeseca.

Televizijska mreža IMC, sa sjedištem u Istanbulu, velik prostor u svojem izvješćivanju posvećuje pobunjenicima na većinski kurdskom jugoistoku.

IMC je jedna od 20 televizijskih i radijskih postaja koje vode Kurdi ili vjerska manjina Alevi, a kojima je prošli tjedan turska vlada ukazom zabranila rad. 

Ključne riječi

Komentara 2

MX
Mister X
21:34 04.10.2016.

Dali Amerikanci u Americi imaju Ruske TV postaje za gledati i sa originalnim prevodom ? Zanima me kako je to tamo u toj jakoj demokraciji organizirano i tolerirano... To je normalno jer nisu u ratu sa Rusima ... Zanima mee koliko radio i tv postaj islamske države tamo slobodno daje svoj propagandni program ? I Kako to američka policija i zakon ništa ne dira ? Dečki iz Amerike javite se objasnite nam to u EU kako to funkcionira sa neprijateljima ???

Avatar intimus500
intimus500
08:56 05.10.2016.

putinov frend širi ljubav :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije