Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija

Tuča razbijala prozore, kiša poplavila centar grada

poplava srbija
Foto: screenshot/youtube
1/2
24.05.2015.
u 21:19

Kao i u drugim mjestima, upozoravajuće je što kiša ne prestaje padati.

Srbiju je također pogodilo nevrijeme praćeno tučom i kišom. Najgore je bilo  na području Golubovca, objavio je Blic. Poplavljen je centar grada i velik broj kuća. Tuča je bila toliko jaka da je razbijala stakla po prozorima kuća. 

Nakon što je nevrijeme završilo, a trajalo je 40 minuta, na stolicama kafića bilo je 15 centimetara komadića leda - tuče, toliko je snažna oluja bila, prepričavaju svjedoci. Promet je bio u totalnoj blokadi. 

 Kao i u drugim mjestima, upozoravajuće je što kiša ne prestaje padati. 

>> Poplavila okolica Samobora - pogledajte kako su se borili protiv toga...

Komentara 10

Avatar Pa gde si bre Radoje brate
Pa gde si bre Radoje brate
23:52 24.05.2015.

A ko se to potuka?I zašto su unda razbijali prozore po kućan?Ludog li svita.

JA
ja123pao
23:54 24.05.2015.

Srbiju je također pogodilo nevrijeme praćeno tučom i kišom. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- vladfa srbije nije se dogovorila sa vladom hrvatske da nevrijeme presele u hrvatsku. po mogućnostu u kraj koji je stradao od poplave kad je " popustio" nasip.

NE
negrito
22:44 24.05.2015.

Bog je uvjek dava kisu .Negdje manje negdje vise.Stravicnije su kise suza iz 90-ti u Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije