Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO OBEĆANJE

Trumpovi pristaše tražili da zatvori Hillary Clinton, on im odgovorio: Više nas nije briga!

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
10.12.2016.
u 17:50

Zaboravite to. To odlično ide prije izbora. Sada nas nije briga, je li tako? - rekao je Trump

Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump u predizbornoj je kampanji izrekao niz bombastičnih obećanja, ali i prijetnji. Među njima je bila i ona da će svoju tadašnju protukandidatkinju ns izborima Hillary Clinton zatvoriti zbog njezine upotrebe privatnog servera za e-mail dok je radila kao državna tajnica.

Sudeći prema njegovoj novoj izjavi, to je rekao samo kako bi se dodvorio biračima, prenosi Huffington Post.

Naime, dok je Trump držao govor na skupu u Michiganu, dio njegovih simpatizera počeo je vikati "Zatvorite je", što se često moglo čuti i tijekom kampanje. Trump je, međutim, svojom reakcijom dao naslutiti kako to zapravo uopće ne namjerava učiniti.

- Ne, u redu je. Zaboravite to. To odlično ide prije izbora. Sada nas nije briga, je li tako? - rekao je Trump.

Već i ranije Trumpove izjave nakon izbora ukazale su na to da nasljednik Baracka Obame svoju prijetnju neće ostvariti, kao kada je za New York Times rekao kako ne želi nauditi Clintonovima.

- Puno je toga prošla i jako propatila na različite načine - rekao je tada Trump.

>> Analitičari upozoravaju na vojni sukob: Trump ispaljuje probne plotune u riskantnom testiranju odnosa s Kinom

Komentara 4

MX
Mister X
21:46 10.12.2016.

Trumpovi pristaše tražili da zatvori Hillary Clinton, on im odgovorio: Više nas nije briga! Ja sam mislio / naivčina / da je razlika između Balkana i Amerike da je tamo možda pravosuđe neovisno i zna da radi svoj posao. A A ne da političar zatvara političara ili na primjer bivšeg Premijera ili kako je Glavaš tvrdio i njega generala zatvara i oslobađa pogavica !! Glavno je da nas hrane sa istinom o slobodnom uskoku i pravosuđu !!!

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
07:48 11.12.2016.

deplorables

Avatar Kapetan Magelan
Kapetan Magelan
00:12 11.12.2016.

Zato što je Barak Obama pokrenuo postupak protiv Hitlerke Klinton, eto zašto!!!.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije