Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opravdan razlog?

Trumpova savjetnica objasnila zašto se 'opustila' na kauču u Ovalnom uredu

Kellyanne Conway
Foto: Reuters
1/5
01.03.2017.
u 16:55

Smatra da je cijelu situaciju preuveličao novinar koji ne želi Donalda Trumpa za predsjednika

Fotografije savjetnice Donalda Trumpa kako opušteno u neprimjerenoj pozi sjedi u Ovalnom uredu i bezbrižno tipka po mobitelu, brzo su uzburkale javnost. Kellyanne Conway nije brinula jer se nalazi u društvu američkog predsjednika i ostalih gostiju, a objasnila je i zašto.

- Taj dan bila sam jako zaposlena, imali smo najveći broj muških i ženskih gostiju ikada u Ovalnom ured te smo ih trebali fotografirati. Zamolili su me da ih uslikam iz određenog kuta kako bi svi stali na fotografiju. Zato sam tako sjela, nisam nikoga planirala uvrijediti, a niti staviti noge na kauč - objasnila je.

Smatra da je cijelu situaciju preuveličao novinar koji ne želi Donalda Trumpa za predsjednika, kako navodi Independent.

Iako je fotografija negativno primljena na društvenim mrežama, drugi su spomenuli da je bivši predsjednik Barack Obama tijekom svog mandata često držao noge na stolu u Ovalnom uredu, što mu se nije zamjeralo.

>> Trumpova savjetnica tema dana zbog ove poze iz Ovalnog ureda

Komentara 5

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:02 01.03.2017.

vecernji ima nos za bitne stvari kad je vanjska politika u pitanju, pisu ljudi o onome sto razumiju

DO
dopizdilomi
17:25 01.03.2017.

Gotovo je zbog takvog incidenta, pada Trump, kongres, oba doma, gradski oci, diže se nacionalna garda, marinci, rendžeri, oklopnjaci dižu se avioni i napadaju Bijelu kuću.

NE
Neutralac
17:42 01.03.2017.

Vidim da je omalovazanje Trumpa i svih stvari i osoba oko njega jos u modi... barem ovdje... dokle?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije