Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#CakeGate

Trumpova administracija tražila da kopiraju Obamu: 'Wow! Prvo je Melania ukrala govor Michelle Obame i sada ovo'

trump torta
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
21.01.2017.
u 21:06

Wow! Prvo je Melania ukrala govor Michele Obame i sada ovo #CakeGate - napisao je jedan korisnik Twittera.

Duff Goldman, vlasnik slastičarne Charm City Cakes dobio je posao da napravi tortu za zabavu povodom inauguracije Baracka Obame prije četiri godine.

U toj priči ne bi bilo ništa zanimljivo da takva ista torta nije osvanula i na zabavi nakon inauguracije Donalda Trumpa. Tortu je napravila slastičarnica Buttercream Bakeshop koja je na Facebooku objasnila da 'vole dizajnirati vlastite torte' no od njih su zatražili 'da kopiraju tuđi rad'. Navode i kako je Goldman istu takvu tortu napravio za Obamu.

Korisnici Twittera ovaj su slučaj popularno nazvali CakeGate te su počeli nabrajati što je sve Trump 'posudio' od Obame. 

- Wow! Prvo je Melania ukrala govor Michelle Obame i sada ovo #CakeGate - napisao je jedan korisnik Twittera. 

Otrkili si i kako je na službenoj Facebook stranici predsjednika SAD-a osvanula ista naslovna fotografija kao što je bila kod Obame, piše BuzzFeed.

>> Kakav kralj: Trump je već promijenio i Ovalni ured - sada je u zlatnim bojama. No, jednu stvar se ipak nije usudio mijenjati

Komentara 13

DC
DC
21:20 21.01.2017.

Trump nikoga ne kopira.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:03 21.01.2017.

mi mojce smo opet uhvaćene s prstima u ( torti ) pekmezu

DA
Darko22
00:07 22.01.2017.

Zašto bi Trump kopirao Obamu, mislio sam da je Trump teški rasist ? Nije mi baš jasno ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije