Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEORIJA ZAVJERE

Trump optužio Google da prikriva loše vijesti o Hillary Clinton

donald trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
01.10.2016.
u 17:14

Trump je napao i moderatora debate Lestera Holta za kojeg tvrdi da je bio pristran.

Kandidat za američkog predsjednika Donald Trump optužio je Google da namješta rezultate pretraživanja u korist njegove konkurentice Hillary Clinton.

- Googleova tražilica prikriva loše vijesti o Hillary Clinton - kazao je Trump svojim simpatizerima u gradu Waukesha u Wisconsinu.

Niti Google niti predstavnici Trumpove kampanje nisu odgovorili na molbu da prokomentiraju ove optužbe, piše Guardian i dodaje da pretrage preko najpopularnije internet tražilice ne dokazuju tvrdnje o selekciji informacija.

Trump je napao i moderatora debate Lestera Holta za kojeg tvrdi da je bio pristran te da je prema njemu bio "puno tvrđi" nego prema Clinton. Kazao je kako je nakon debate rekao dobre stvari o njoj, no promijenio je mišljenje o Holtu nakon što je vidio pitanja koja mu je postavio i kako mu je dosađivao.

>> Na Googleu masovno traže što je 'temperament'

>> Forbes: Trump u godinu dana izgubio 800 milijuna dolara

Komentara 18

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
19:12 01.10.2016.

Pa što? I VL već poduže uklanja komentare koji nisu prihvatljivi njihovim sponzorima. Dobro došli u "1984".

GO
gooniegoogoo
19:49 01.10.2016.

a zaš Lester nije Hillary pito o mailovima, o "humanitarnoj" zakladi, o Billovom sastanku s misnistarkom pravosuđa, o čekićima razbijanim državnim mobitelima, o 5 amnestija najbližim suradnicima, ako je nepristran??? Prekinuo ga u govoru 49 puta. Za ljeve samo 49 puta. Sve šta je Trump reko na ove teme je istina. o Googleu (onemogućuje pretrage), Twiteru (banira zbog govora mržnje autore za koje utvrdi da se isitm nisu služili, vidi;Milo) i Youtubeu (ubacuje mi na favorite ljevičare, a npr Paula Josepha Watsona nema iako redovito gledam sve njegove videe) koji redovito cenzoriraju konzervativne autore, kroje listu TOP i popularnih vijesti, besplatno reklamiraju ljevičare zna svatko tko ih koristio više od 2 minute.

Avatar samo Istina
samo Istina
20:10 01.10.2016.

Ta žena laže čim zine. Svi mainstream mediji u americi je podupiru i protežiraju do ludila, što se dobro moglo vidjeti u debati. Wikileaks je objavio njezine emailove iz kojih se jasno vidi da je povezana s naoružavanjem ISILa (!),, da je lagala pred kongresom i čudo drugih stvari, a čini se i da je ozbiljno bolesna (ima brdo snimaka po youtubeu kako joj pomažu hodati, kašlje nemilice po 1-2 minute, epileptički napadi...). Trump je manijak svoje vrste, ali ova je zločesta do srži..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije