Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANIJAK SE ZALETIO U PJEŠAKE

Tromjesečna beba peta je žrtva napada automobilom u Melbourneu

australija, melbourne, napad automobilom
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
22.01.2017.
u 12:58

Vozač se nalazi u bolnici gdje ga čuvaju naoružani stražari.

Tromjesečna beba peta je žrtva napada automobilom koji se u petak dogodio u Australiji na ulicama Melbournea.

Tamo se Dimitrious 'Jimmy' Gargasoulas (26) zabio u skupinu pješaka na ulici nakon čega su umrli 10-godišnji dječak, 25-godišnjak, 32-godišnjakinja, 33-godišnji muškarac i na koncu beba stara 3 mjeseca, piše Sky News.

U bolnici se još uvijek nalazi 37 osoba od čega su četiri u kritičnom stanju.

Policija vjeruje kako napad nema veze s terorizmom, a svjedoci napada snimili su vozača kako radi krugove na križanju dok mu ruka viri kroz prozor. Policija je lovila Dimitriosa prije nego se on namjerno zabio u ljude

Vozač se nalazi u bolnici gdje ga čuvaju naoružani stražari. Policija ga je upucala na mjestu incidenta, a vjeruje se kako njegove ozljede nisu opasne po život.

>> Namjerno autom rušio ljude u središtu Melbournea, 3 osobe poginule, uključujući dijete. Tromjesečna djevojčica u kritičnom stanju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije