Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
klinika za abortus

Troje ubijenih i devet ranjenih u Colorado Springsu

colorado springs
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
28.11.2015.
u 07:51

Nacionalna neprofitna skupina, posvećena cilju osiguravanja široke razine zaštite reproduktivnog zdravlja, uključujući i abortuse, našla se posljednjih mjeseci na udaru konzervativaca u Kongresu koji traže ukidanje savezne potpore toj organizaciji.

Troje ljudi je poginulo, od kojih je jedan policajac, a devet ih je ranjeno u incidentu koji se dogodio jučer u klinici za planiranje obitelji u američkom Colorado Springsu, priopćile su lokalne vlasti. 

Policija je uhitila počinitelja koji je izveo napad naoružan puškom, pri čemu je devetero ljudi ranjeno, no svi su u dobrom stanju nakon što su smješteni u obližnje bolnice. "Svi su trenutno u dobrome stanju", rekla je Catherine Buckley, glasnogovornica policije u ovom gradu koji se nalazi južno od Denvera.

Počinitelj se predao policiji otprilike pet sati nakon što je upao u zgradu.

Klinika u Colorado Springsu bila je u više navrata poprište prosvjeda aktivista protiv abortusa. Nacionalna neprofitna skupina, posvećena cilju osiguravanja široke razine zaštite reproduktivnog zdravlja, uključujući i abortuse, našla se posljednjih mjeseci na udaru konzervativaca u Kongresu koji traže ukidanje savezne potpore toj organizaciji.

Policija je nakon uhićenja napadača navela da proces osiguranja zgrade teče sporo zbog straha da je napadač postavio u zgradu eksplozivna sredstva i postupnog pretraživanja zgrade.

>> Prodaja pilula za ‘dan poslije’ veća 38 puta nego lani

Komentara 33

DU
Deleted user
08:29 28.11.2015.

Evo ga na, sad će 'konzervativce' pomalo optuživati da su militanti i da ugrožavaju prava žena. Počinje medijska bitka protiv protivnika pobačaja. Istina je samo jedna - pobačaj je ubojstvo, što god netko o tome mislio. A klinike za 'reproduktivno zdravlje' su u stvari novi konc. logori u kojima samo u Americi umre oko 2 milijuna djece.

DU
Deleted user
09:17 28.11.2015.

Tja, kaj se more. Svaki abortus počinjen na Zapadu (uključujući i "slučajnu" državu Hrvatsku) i te kako ide na ruku islamskim fundamentalistima te uvelike olakšava posao islamističkim bojovnicima, tzv. džihadistima. U svojoj beskrajnoj oholosti i pohlepi, koje rađaju sve višee oblika iracionalna ponašanja u kojemu se polako gubi veza sa stvarnošću, zapadnjaci će to shvatiti tek kad postanu bijedna manjina u vlastim državama, kojima će za koje desetljeće potpuno zagospodariti muslimani. To je jednostavio zakon velikih brojeva, koji je na prelasku iz 4. u 5. stoljeće uništio moćno ali tada već moralno posrnulo Rimsko Carstvo u najezdama puno brojnijih i vitalnijih barabara. Povijest će se opet ponoviti na istom mjestu - u moralno degeneriranoj i životom opustjeloj Europi. Sretan sam što s obzirom na svoju dob neću to doživjeti.

LA
Lavica7
09:03 28.11.2015.

Terorizam i nista drugo. Zbog nekog tko se nije ni oformio ubijas odrasle ljude koje je netko gojio desetljecima i koji najvjerojatnije imaju i svoje obitelji. "Svoga tijela gospodar".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije