Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucnjava u Newarku

Tragedija: U SAD-u ubijena dva tinejdžera, treći kritično

pucnjava Reno
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
26.12.2013.
u 09:15

U Newarku su ubijena dva tinejdžera, dok je treći ranjen te je kritično. Tijekom protekle noći 13-godišnja djevojčica i 14-godišnji dječak su upucani...

U Newarku su ubijena dva tinejdžera, dok je treći ranjen te je kritično. Tijekom protekle noći 13-godišnja djevojčica i 14-godišnji dječak su upucani, objavili su tužiteljica Carolyn A. Murray i policajac Samuel A. DeMaio.

Oboje su proglašeni mrtvima u bolnici, a treća mlada žrtva pucnjave hospitalizirana je te je kritično. Imena žrtava nisu objavljena, no zna se da se pucnjava dogodila sinoć oko deset sati navečer. Tko ih je upucao i zašto, nije poznato, piše Huffington Post.
 

Ključne riječi

Komentara 3

NE
Nepokolebljiv
15:59 26.12.2013.

Najnormalniji gangsteraj! Ta pucnjava se dogodila ispred strip-tease lokala gdje se puca redovito barem jednom mjesecno! Tu se trguje narkoticima i seksom. Jedna od zrtoava je brat vlasnika lokala. Netko je nekome ostao nesto duzan pa su racune poravnali olovom.

DU
Deleted user
12:05 26.12.2013.

da se to desilo u europi,to bih se zvao teroristicki cin,ali mi to ne smijemo napisati,niti nase medije smiju reci da je taj cin........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije