Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upucao ga u prsa

Tragedija u SAD-u: 15-godišnjak u igri slučajno ubio svog 13-godišnjeg brata

pištolji
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
27.01.2015.
u 08:59

Tragedija se dogodila u nedjelju u kući u Eganu u Minnesoti nakon što su braća koja su sa svojom 11-godišnjom sestrom bila sama doma pronašla očev skriveni pištolj.

U igri 'policajaca i pljačkaša' jedan 15- godišnjak iz SAD-a slučajno je ubio svojeg 13-godišnjeg brata upucavši ga u prsa, prenosi ABC News.

Tragedija se dogodila u nedjelju u kući u Eganu u Minnesoti nakon što su braća koja su sa svojom 11-godišnjom sestrom bila sama doma pronašla očev skriveni pištolj. U blizini je,kako je izvijestila policija, bilo i streljivo. 

Na mjesto događaja ubrzo je, nakon poziva 15-godišnjaka, intervenirala hitna pomoć. 15-godišnjak je prvo rekao da je njegov brat sam sebe ubo nožem dok je trčao, no kada je policija došla na mjesto događaja stariji dječak im je kazao da je tinejdžer slučajno upucao brata. 13-godišnjak je preminuo na mjestu događaja.

Policija je kazala da zasad ne očekuju uhićenja vezana uz slučaj. 

>> Dječak (5) pronašao pištolj na krevetu i upucao svog 9-mjesečnog brata u glavu

Komentara 2

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
09:17 27.01.2015.

. ..Rizično je sa malodobnom djecom imati vatreno oružje u kući-najbolje je deponirati ga u Vukovarsku PP. ..E=mc2. ..

Avatar reference
reference
13:07 27.01.2015.

ahahahaaaa, koja nacija ludjaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije