Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajinski model

Tko je Ana Durickaja? Posljednja je vidjela Nemcova živog

Ana Durickaja
Foto: kiev-casting.com
1/10
28.02.2015.
u 15:23

Atraktivna Ukrajinka je s Nemcovim sinoć bila na večeri u restoranu na Crvenom trgu, a ubijen je dok su zajedno šetali blizu Kremlja.

Istražitelji ubojstva ruskog oporbenog čelnika Borisa Nemcova ispituju ukrajinski model, 23-godišnju Anu Durickaju, koja je bila s njim u trenutku ubojstva u Moskvi.

Prema pisanju ruskih medija, atraktivna Ukrajinka je s Nemcovim sinoć bila na večeri u restoranu na Crvenom trgu, a ubijen je dok su zajedno šetali blizu Kremlja. Durickaja je iz napada izašla neozlijeđena.  

Ubojice pratile Nemcova

Ruski LifeNews objavio je i snimku sigurnosne kamere na kojoj se vidi bijeli automobil, Ford Focus ili Ford Mondeo, u kojem su navodno bili napadači na Nemcova.

Prema prvom izvještaju istražitelja, nepoznata osoba je sa najmanje sedam ili osam hitaca iz automobila pogodila Nemcova koji je šetao sa ženom na mostu. Prema pisanju Interfaxa, istražitelji znaju registraciju automobila u kojem su se vozile osobe odgovorne za ubojstvo Nemcova, no automobil još nisu locirali. TASS, pak, piše da su ubojice pratili svoju žrtvu te su jako dobro znali gdje se oporbeni političar kreće.

>>Boris Nemcov prije dva tjedna: 'Bojim se da će me Putin ubiti'

>>Putin: To je politička provokacija! Obama: Privedite pravdi odgovorne za ubojstvo

Komentara 37

Avatar lvan12
lvan12
16:49 28.02.2015.

Doma ostavio ženu i četveru djece... i ajmo van na večeru s manekenkom.

OV
ovrhovršitelj
17:49 28.02.2015.

Dovela ga je upravo tamo gdje je trebao biti u dogovoreno vrijeme....

MA
matija1986
16:56 28.02.2015.

baš me zanima tko je.. sigurno liječnica ili tako nešto. nije ku..a sigurno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije