Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manjak stanova

Tisuće Parižana u javnim tuševima

tuševi
Deutsche Welle video screenshot
21.01.2014.
u 08:55

Posebno omiljen i posebno skup je stambeni prostor u sjajnoj francuskoj metropoli Parizu.

Francuska pati od kroničnog manjka stambenog prostora. Procjenjuje se da u toj zemlji nedostaje najmanje milijun stanova. Posebno omiljen i posebno skup je stambeni prostor u sjajnoj francuskoj metropoli Parizu.

Tamo se i stančići od 15-ak kvadrata plaćaju 700 eura mjesečno. Ali agencije za prodaju nekretnina nemaju nikakvog problema pronaći ni kupce za stanove čiji četvorni metar stoji 30.000 eura! O velebnim rezidencijama prosječni Parižani mogu samo sanjati. Zbog nestašice i skupoće stambenog prostora, stanodavci bez problema iznajmljuju i stanove koji nemaju ni ono što se smatra minimumom - kupaonicu. Zbog toga tisuće Parižana koriste javne tuševe u kojima se mogu besplatno prati.

>> Bespravno useljeno u 1190 gradskih stanova, oštrije provjere stanara

Ključne riječi

Komentara 2

ER
EUGEN ROMMEL
12:33 21.01.2014.

to vam je 21. stoljeće sa naprednim ljudima na čelu vlade! zar tome težimo???

MA
Marsal
18:07 22.01.2014.

E koji sam ja ljakse.Mislio sam da je dobro otusirati se kod kuce. Sad tek vidim da nije,covjek uci dok je ziv.Hvala Vecernjaku.:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije