Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi s kralježnicom

Timošenko prihvatila poziv kancelarke Merkel. Liječit će se u Berlinu

Julija Timošenko
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
24.02.2014.
u 21:14

Bivša premijerka i vjerojatna kandidatkinja oporbe za predsjednicu Ukrajine ima problema s kralježnicom i liječit će se u berlinskoj bolnici Charite

Komentara 12

KO
kombinator
21:39 24.02.2014.

Ide julia na instrukcije kod gazde, i naravno kao zahvala EU, Mcainu , MMF-u donosi im baš ono što su željeli za prošli božić, novo tržište za zapadnu robu i 50-tak miliuna novih robova! Mission accomplished wooohooooo

Avatar Futuregzaktni
Futuregzaktni
09:22 25.02.2014.

Bljuv, bljuv, a ovce neka plate lijecenje. Ako ju ponovno izaberu za predsjednicu Ukrajine (naravno to ce biti "demokratski i posteno") onda su gluplji od nas, to je otprilike kao da mi ponovno biramo Sanadera za premijera Hrvatske.

NE
neboiznadzagreba
22:07 24.02.2014.

Njemačka, baš kao ni ostale prijateljske zemlje, nije se ponudila primiti na liječenje nijednog stradalog demonstranta, ali Sedlarova prijateljica Julija već je primila i prihvatila poziv za dolazak u dragu joj Hrvatsku, te još dražu Njemačku. Narode, kako si ti glup!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije