Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pad Germanwingsa

Tijela odnijeli s mjesta nesreće, ali još tragaju za crnom kutijom

Germanwingsov Airbus A320
Foto: Reuters
1/8
01.04.2015.
u 08:18

Istraga će trajati sve do 8. travnja, a nakon nje civilni tim kojeg je angažirala Lufthansa očistit će mjesto pada

Tijela putnika i posade koji su poginuli u prošlotjednoj nesreći Germanwingsova zrakoplova u Francuskoj uklonjena su s mjesta nesreće. U tijeku je skupljanje njihovih osobnih stvari i potraga za crnom kutijom, otkrio je AFP-u potpukovnik Jean-Marc Menichini, piše Business Insider.

Istraga će trajati sve do 8. travnja, a nakon nje civilni tim kojeg je angažirala Lufthansa očistit će mjesto pada. U nesreći je poginulo 150 osoba, a za tragediju je okrivljen kopilot Andreas Lubitz koji je, tvrde istražitelji, namjerno srušio zrakoplov.

>>Otkrivena snimka posljednjih trenutaka na letu Germanwingsa. Putnici vikali 'O moj Bože'

>>Kopilot Lubitz je 2009. Lufthansi rekao za 'tešku depresivnu epizodu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije