Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U gradu Gent

Talačka kriza i u Belgiji: Četvorica napadača drže taoca u stanu

Talačka kriza u Belgiji
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/2
15.12.2014.
u 12:25

Policija je pozvana na mjesto događaja nakon što su viđena četiri muškarca s oružjem kako ulaze u zgradu.

Četiri naoružana napadača zatočila su muškarca u jednom stanu u belgijskom gradu Gent, javlja Reuters.

Policija je pozvana na mjesto događaja nakon što su viđena četiri muškarca s oružjem kako ulaze u zgradu.

– Zasad nema indikacija da se radi o terorističkom činu – izjavila je glasnogovornica belgijskog državnog odvjetništva. Glasnogovornica je dodala kako je osoba koja je vidjela naoružanu grupu muškaraca uspjela pobjeći prije nego što je obavijestila policiju, javlja ABC.net

Zgradu u kojoj se nalaze otmičari opkolile su jake policijske snage, a stanarima obližnjih zgrada savjetuje se da ostanu u svojim domovima.

Podsjetimo, talačka kriza odvija se i u australskom Sydneyju gdje je naoružani napadač u kafiću zatočio djelatnike i goste. Dio taoca morao je držati zastavu s arapskim natpisom na izlogu kafića, a nakon nekoliko sati pet taoca istrčalo je na slobodu. Nije poznat točan broj taoca, a spominje se da ih je između 15 i 30.

>> Talačka kriza: Petero ljudi istrčalo iz kafića, napadač iznio dva zahtjeva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije