Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nadgledaju iz zraka

Tajnovita bespilotna letjelica nad belgijskom nuklearkom

drone
Foto: Thinkstock
22.12.2014.
u 11:10

Nuklearna elektrana već je bila zatvorena zbog sabotaže

Samo dan nakon što je ponovo, nakon četveromjesečne pauze, u pogon puštena belgijska nuklearna elektrana Doel, iznad nje je opažena neidentificirana bespilotna letjelica.

Nuklearka je bila izvan pogona zbog sabotaže, a sada su odmah pojačane mjere sigurnosti.

-U ovome trenutku ne možemo komentirati pojavu letjelice, objavio je glasnogovornik tvrtke GDF-Suez koja upravlja nuklearkom

Ključne riječi

Komentara 6

IB
istina_boli
16:38 22.12.2014.

MOSSAD merka najpovoljnije mjesto za sabotazu , da bi za to optuzili muslice.

MX
Mister X
11:24 22.12.2014.

nuklearna elektrana Doel, iznad nje je opažena neidentificirana bespilotna letjelica. Rusi se polako pripremaju za samo dbranu ! Bolje se rješiti 8000 atomskih nego umrjeti od gladi i da poslje Rusa padnu u ruke kapitalistima - ili Islamistima ! Njimaima svejedno vjeruju radi se o istima !!!

NE
nenasjedajte
12:11 22.12.2014.

tihomir, jel bi me mogao upoznat sa svojim dilerom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije