Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dolazi ovamo!'

Svi su u šoku gledali u njih: Majka išamarala sina jer je sudjelovao u neredima

Majka istukla sina-prosvjednika u Baltimoreu
Foto: YouTube
1/6
28.04.2015.
u 12:49

Zbog svog čina žena je postala hit te je proglašena 'majkom godine'.

Tijekom demonstracija protiv policijske brutalnosti koje su uslijedile nakon smrti Afroamerikanca Freddieja Graya (25) u Baltimoreu jedna je majka među maskiranima prepoznala svoga sina i išla ga naučiti lekciju.

Na snimkama koje su preplavile društvene mreže, a objavljene su i na lokalnoj televiziji, vidi se kako majka suprotstavlja svom sinu koji se spremao bacati kamenje.

Majka je mladića počela šamarati i vući za uši, a cijelo vrijeme je vikala na njega. - Što nije u redu s tobom?! - vikala je i rekla mu neka ide kući, dok su ih svi okupljeni gledali u šoku.

Sin je pokušao otići od majke, no ona nije odustajala. - Želiš biti ovdje i raditi gluposti? Ma dolazi ovamo, odmah. Jesi li čuo što sam ti rekla? - govorila mu je majka.

Zbog svog čina žena je postala hit te je proglašena 'majkom godine'.

Kako je izgledao njezin pohod na sina pogledajte u priloženom videu.

>> Baltimore u plamenu: U neredima ozlijeđeno 15 policajaca, uhićeno 27 prosvjednika

>> Tisuće prosvjednika zbog još jednog nerazjašnjenog ubojstva Afroamerikanca F. Greya (25)

Komentara 22

BU
buderim
13:30 28.04.2015.

Nikad nije kasno! Da koji od mojih odraslih sinova pokusa pljackati i paliti skrivajuci se iza rasnog nasilja, i ja bi napravila isto!

MA
Majur
13:04 28.04.2015.

Bravo za majku, samo mislim da je kasno sad učit ga redu....

II
iifever2
15:59 28.04.2015.

zeno, svaka cast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije